Във Великобритания ценaтa на бензина се повиши за четвърти пореден месец,

...
Във Великобритания ценaтa на бензина се повиши за четвърти пореден месец,
Коментари Харесай

Цената на бензина на Острова се повиши за четвърти пореден месец

Във Англия ценaтa на бензина се повиши за четвърти следващ месец, скачайки приблизително с 4,5 пенса или малко повече от 11 стотинки за литър предишния месец.

Би Би Си оповестява, че увеличените разноски за гориво се дължат на по-високите световни цени на петрола, само че в това време са и " безпричинно повишени ". 

Вдигат минималната заплата във Англия

Безоловният бензин се повиши от 1,52 паунда до 1,57 паунда или от 3,40 на 3,51 лв. през септември, което значи, че разходът за зареждане на фамилен автомобил към този момент надвишава 86 паунда или 192 лв..

Асоциацията на търговците на нефт, която съставлява самостоятелни продавачи, представляващи 64% от бензиностанциите в Обединеното кралство, сподели, че маржовете са " под напън " заради по-високите разноски за труд и сила и понижените продажби. 

 istock istock
Разходите за живот в Обединеното кралство започнаха леко да се намаляват, инфлацията на потребителските цени спада на до 6,7%. Но растящите цени на горивата както за бензина, по този начин и за дизела ще усилят натиска върху финансите на семействата. Компании от Пътна работа настояват, че сега бензинът е безпричинно повишен със 7 пенса или 16 стотинки
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР